February 25, 2009

~!~me..bosan~!~

Posted in Uncategorized yet... ~!~ tagged , , , at 10:11 pm by mefara

bosannyer.. xtaw nk watper… xder mood nk wat keje… dateline giler dekat… tp xder mood nk wat…šŸ˜¦.. aaa tulun…tulun…. dri smlam duk terpk nk men game jer… tp xder game nk men.. sedih kan…. smlm tetibe terigt game Age of Mythology.. cam teringin plak nk men.. tp xder cd.. try gak nasib nk mendonlot… hmm xder… ader pon kene install yg basic dlu… last2 men game yg sedia ade lam lptop nie.. tp xbest… xbest…. nk men game len jugak…. cane eh… nk bca buku.. tade buku nk bca.. silap2 aku tido jgak kat opis nie…. nak buat aper nie… nak buat aper…. ckap pasal buku smlam 2 ari lpas aku da berjaya menamatkan novel tu… dalam masa 2 mlm… nk gak taw ending novel tuh kan.. da bca 2 novel yg sblumnye… ni yg last.. yg 1st tu Ombak Rindu…2nd Kasih Tiada Akhirnya…

yg 3rd ni aku x igt sgt.. jap aku tya mmber aku…nti jap lg aku tulis blik…. aku bca novel tu 1st time kat poli dlu… 2nd kat U n 3rd time keje nie… pya la lmbt aku dpt bca smbungannye tuh… tp biler aku bca yg 3rd ni aku terperasan plak perangai Hariz tu sejibik cam perangai mydear… ye ler mmg ler sblum2 ni xperasan kan sbb time bca yg sblum nie maner knal mydear lg… cam ngeri la plak biler pk kan… bkan nk kta hariz tu jhat tp dia tu slalu sgt jd mgsa keadaan… ader ajer org jhat sekeliling dia… Izzah plak cam cntik giler sbb sume org yg jmpa dia musti terpikat ngan dia…

haa ckap pasal terpikat ni kan.. klu dlam novel memacam org kaya yg ensem ader dlam tuh… yg baik…muda.. tp xder awek…. hmmm klu kat duniaĀ  sbnr ni ader ker diorg nie eh… kat maner eh.. nk gak jumper… xder pon jumper…. klu lam citer tuh jmpa kat tepi pntai la… jumpa kat shopping complex la… kekadag kat stesen myak pon bley jmpa… tp biler aku p tmpt2 cenggitu cam xder pon diorg2 nie.. yg aku jmpa org2 biasa jer… klu ader yg ensem pon musti ader awek sblah dia… wakakak… berapi la mydear klu taw mata aku melilau cenggitu kan…… xla sesekali jer.. biler terigt psal citer2 novel bru r terigt nk cari2…. aku baek taw.. xnenakal pown…

pnah dlu skali time p kuantan aku ckapĀ mamat kete sblh tuh ensem…. wah dia pya pndang aku tuh cam nk makan jer… xpnah la plak di tgok cenggitu kan… takot gak aku kan… kang di makan kepala aku nti.. da xder kpala plak… wakakaka… :)… hmm mydear cam wendu giler plak… lamanyer xjmpa.. dah 3 bulan… ermmm biler nak blik nie… mintak2 la cuti dia approve bulan 4 nie… hopefully xramai yg apply cuti time tuh….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: