February 23, 2009

~!~hoRRor weeK~!~

Posted in Uncategorized yet... ~!~ tagged , , at 8:56 pm by mefara

week yg sgt memenatkan.. 7days to struggle.. except for friday… ecxcept ker.. ~?~… 4days kat semuji… a day for SPA test, n a day for mcycle practical… penat wui… …  da 2 weeks xbley nk bermalas2an di ktil… hopefully mggu ni bley la bgun lewat ckit….… full stories …

dari 16-19 dok bertapa kat semuji… tuk bengkel 2 region… … tp cam best gak.. rsa cam back to nature.. penat2 ajar org guna sistem then petang2 p memancing ngan k.shma… wahh syok jugak… last mancing msa zman 90-an dlu… tu pon p memancing kat kolam ikan org… wakakaka.. :)) .. mmg best la kat c2.. ikan2 dia cam ampeh gak la kan… roti xmo makan.. cacing pon da xnak… maklumla dunia dah maju zaman da berubah la katakan… taste tggi gak ikan nieh.. nk mkan udang… letak udang jer x smpai 5 minit.. sekor2 nek….  aku rsa pas kitorg blik  abg2 kafe kat c2 musti sgt bahagia sbb da xder org pau diorg pya umpan dah kan.. hehehe… ari yg 1st p mncing tepi parit jer… xthrill sgt… ikan tu pon kitorg serah kat abg kafe tuh suh sedekah kat sesape… tp ari yg last tuh mancing kat kolam besar…. waaa  bestnyer.. ngan kak lily n faizah(ye ke nama dia nie..~?~)… ikan2 tu kak lily gorengkan utk dinner yum..yum.. sedap… aku yg kekadg mkan ikan sungai ni pon bley telan selamba jer… pastu dpt minom air kelapa waaaaaaaaa sedaapp…..

pas2 ari sbtu tuh aku ader test SPA utk post PTD… soklan susah ke..~?~.. soklan tu klu org yg sntiasa mgikuti perkmbangan smasa mmg mcam kcg jer… tmbh plak klu dia suka maths.. aa… mmg bhgia la org tuh.. malngnyer aku bknlah dri kategori org yg sdemikian rupa… detail dia nti aku wat post baru.. spya bkal2 PTD len bley rujuk…. sbb aku rsa mklumat ni mmg lack sgt time aku nk study ari tuh….

ari ahad… aku pigi amali mcycle… da tua bgka bru nak amek lesen.. ye la… bru ader duit kan.. duit sendiri ok~!~…. seb bek ujan lbat so xyah nek motor tas litar ITU..~!~ hehe.. mggu yg  btul2 penat at last berakhir juga…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: