February 5, 2009

~!~me..haywire~!~

Posted in Uncategorized yet... ~!~ tagged , at 8:54 pm by mefara

bz bngat smpai xsmpat nk update mylife… bz ker..~?~..oi of coz la dateline ari2 woo… bile da ade kene mengene dgn end user ni mmg leceh la… ye ke..~?~…of coz lew byak kerenah.. dah ubah ni nak ubah tu plak.. cam haram tul.. tp seb bek selected end user ni cool wpun dia pembangkang krjaan …erk ader kaitan ke ngan keje ake..~?~.. eh mestila sblom demo kna lyan citer politik dia dlu…n scra xlgsung aku da taw psal politik skrg tp dri sdut seorg pmbgkang.. alaa lpa kan je la… aku ader citer baru n sgt hepi hepi … ngehngeh…ye ke..~?~..oi btul la…

aku dpt offer SPA… yer btol.. gomen nye keje…bru pggil test la kan dis 21st Feb… aku rsa aku ader jdoh dgn PTnah laa.. sri dlu lagi aku duk stick dgn pjbt tnah ni.. n aku berharap sgt2 smoga jwatan ni pon ader jdoh dgn aku.. yer kwan2 aku dpt offer as Peg.Tadbir Diplomatik.. dan ye skali lg sbb mmg jwatn 2 xrelated ngan keje aku.. tp aku suka… biarla org nk kta ape..

org kta exam dia susah pyah nk lpas.. tu yg aku nerbes.. org kta exam PTD ni la yg blik susah.. aku lg nerbes… org kta kna byak taw psal politik,ekonomi n pgthuan am.. yer aku lg gabra…sbb dri cri2 tu aku x geng lgsung huhu.. paper 4 bulan skali aku bli… berita aku tgok skali n skala..tp lately aku tgok ari2.. aku da taw psal krjn ngeri kat perak sdg goyah… yer.. aku da update psal politik… huhu… tp bile masuk bab akta2 ni aku… kuciwa…

few weeks ni mmg aku tensen sbb aku kna fulfill sume req… 9th feb ni aku der bgkel lagi. kat agro resort semuji.. tmpat ari tu.. nti aku cpture picture…. aku tade mood nk wat keje… aku rsa cam nk berenti pas2 tawen pas2 duk dediam jerk kat umah… boley ke… huhu mesti la boley kan tp xmasyuk jer la kan….. rsa cam nk tulis jela2.. tp da xder idea.. aku rsa skunk ni daya kekreatipan aku da tumpul… aku xsuka fakta tuh… ~!~ aku xleh nk wat ape yg aku suke… aku xsuka knyataan tuh… ~!~ bile mcm tuh aku x enjoy utk wat keje aku…end ~!~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: