January 28, 2009

~!~me..blur~!~

Posted in Uncategorized tagged , at 12:47 am by mefara

da brape lama x update.. ~?~.. agak lama juge.. sbb..~?~.. byak keje ma… lastweek ader bgkel dkat agro resort semuji.. best ke..~?~.. tmpt tu best… cantik.. tp x smpat capture pic sbb jadual to pack.. n time masuk ladang x igt nk bwak cam plak..aideh~!~.. mmg cool la mmg agro pon.. ader kebun.. ader rusa.. ader ostrich.. ade kucen…ader mmcm lgik la… tp start dri ari bgkel tu la aku saket gg yg melarat kpd aku amek EL utk 2 ari uwaaa… tp seb sgt bek coz bos aku kta consider amek EL utk sehari jer.. sbb ari yg pertama tu aku totap g keje wpun atet gg… tp aku chalo after lunch.. eh.. lunche ke..~?~.. xkot kol 11 da blik hehe…

oleh krana klinik gg yg prtama tidak mmberi impak pda gg besi aku.. maka aku pegi ke next klinik gg… bunyi pon da seram klinik nie..kuantan dental surgery… abes..$$$… xper la yg pnting aku da xsaket gg lgi dah.. cma kna plak continue treatment tuh.. hmm.. nak pe ker x..~?~.. aku kna wat rwatan akar.. huhu. hraganye mmg.. $$$ tp asalkan gg aku sehat aku rela berbuat ape saje.. huhu.. atet gg xley wat keje oo.. da la dateline dah nk dkat.. ckap pasal dateline.. actually keje aku xseap lgi.. okies la nk p wat keje… ~end~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: