January 14, 2009

~!~kene hepi ke~!~

Posted in Uncategorized tagged at 2:02 am by mefara

images8 tnew story for new day… ari ni suppose p jmpa mnager utk req modul HO…tp dia sgt bz.. n spt yg korg jgka aku sgt hepi… hehe…tp aku pya dateline utk development mggu nie jer tgal…😦 (bleh ke nak hepi.~?~)… pastu 19hb kene demo skali lgi ngan mnager utk modul eis.. tetiba aku d informkan 19&20 ade bengkel kat semuji… yer betul Agro Resort Semuji..

dan spt yg korg jgka aku sgt hepi…tp balanye aku kene demo eis kat semua mnger instead of sorg jer mnger…(bleh ke nak hepi.. ~?~)..

skunk ni aku konpius sma ada nk hepi ke x sbb ade ~org tu~ nk engaged thun nie… bley ke ~org ni~ terima kytaan bhwa status n life akan berubh.. (bley ke nak hepi..~?~)… tu la ~org nie~ dlu ~org tu~ xnak have any serious relationship p push ~org tu~ suh make serious rship utk future… nah ambek ~org tu~ da seyes.. ~org ni~ plak yg t’pk2…(bley ke hepi..~?~)..

 

yg penting.. skrg ni aku bley tulis bnda ni kat cnie.. sbb aku da x t’pk cemane nk solve kan keje aku nie… sbb aku sgt pening n sgt blur… aaa…. cemaner nk demo nie.. hah ader lg bnda yg pnting… aku LAPOR… ~end~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: