January 12, 2009

~!~new task..not very good mood~!~

Posted in Uncategorized tagged , at 10:09 pm by mefara

hmm.. smlam de meeting ngan razib… discuz keje smpai bulan 3… gara sorg bdak ni resign aku lak kna replace sume keje dia.. tp aku redha.. (redha ke…cam ngok ngek je rsa.. ~!~).. byak btui…cemane jadah la aku nk wat bnda alah nie…

dah le aku mmg sah2 x berapa nk reti guna jsp n adik beradik dia.. knal pon thun 2004 dlu.. tu jer la skali.. pastu jadah harem ape xpnah tgok dah… byak woi kna wat… dgn user request yg karut marut… dia hengat code tu ley men sesuki ati jer ley adjust… dah le ntah brape juta org pya kpala yg da menyumbang kpada code jsp yg sgt serabut tuh.. nak paham lgi.. nk edit lagi.. nk create lg… adoiii la… (aku kata je cenggini..tp aku wat taw.. aku baek taw… xmkan gji bute taw.. ~!~)… aku hengat nk cri buku jsp.. tp mengenangkan sume ebook yg aku donlot tu aku xpah pon bkak lag so aku kuburkan jer la niattuh dlu… apesal la aku ley tjebak lam doniya yg aku pling2 nk elak neh… (apsal eh programming ni da jtuh chenta ngan aku ker.. ~?~) bukan aku yg nak taw… keadaan yg meletakkan aku di kondisi ini.. uwaaaa… :((…

yg pnting skunk ni aku kna seapkan tuning utk testing mggu lpas.. byak cekadak tol… mcm cekodok..ermm cekodok… sedapnye..lama xmkan…. seb bek xrsa lpar sbb bru pas mkan nasilomak makci munah tadik… (yummy..~!~). end la today… bubye…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: