January 9, 2009

~!~ i’m back again ~!~

Posted in Uncategorized tagged at 2:46 am by mefara

salam… sgt lama x menulis,mereka ayat n melalut-lalut.. beberapa bulan sebelum menjelang tahun baru 2009 mcm2 bnda karut yg aku da menyelit… yg pastinya bulan2 terkahir tu mmg sgat menyiksa jiwe, rage n batin aku selaku seorg manusia normal…. waaaaaaaaaaaaa… sgt tensen la masa itu.. (tensen ke…~?~)…

oi mestila… dgn sisa2 student life yg mcam haremmmmm…. tp seb bek abeh gak pntian tersebut.. aku sgt bhagia.. DAN akan ku kenang nama DR.Dolah yg tlah mmbuatkan aku merana spnjg malam, merenung nasib yg hampir musnah… eiiii…. (ni btol geram n skit ati..~!~)… yg hmpir mnyebabkan aku x layak utk di gelar GRADUAN pada thun 2009…. hareeeeeeeeeeemmm tol…. sesuki ati dia jer… seb bek la lect klu ank sedara aku lama da aku tempeleng dgn kapasiti yg sgt laju…  STOP !! nti lg karut plak aku caci nti… xbek dosa dia tu ckgu aku jugak…(enough..~!~)…BUT skunk ni aku da keje dgn slamat n jayanye n dalam masa yg sama menjerat diri sndiri utk berada di dalam satu situasi yg sgt kompleks..(iyer.. mmg sgt2 kompleks..~!~)…

mcm2 konflik dalaman ada kat cni… mcam2 agenda… xtaw nk xplain.. so abaikan dlu… nti story mory later..later…Skunk ni keje aku mengadap bnda yg sgt aku benci… mcm mane bley terjebak aku xtaw… mgkin sbb aku mata duitan.. ($.$)… atau desakan keadaan yg mmksa aku berkhidmat dlm kadar segera… (aku rasa no1 tu mlbihi segalanye… ~!~)… aku sgt xsuka utk mengadap lptop ni dari pg smpai ptg… merenung code yg sama tp xder solution….bley gile aku cenggini… (xder solution sbb ko xtaw kan….~!~).. dgn enviroment keje yg sgt menekan jiwa… tp skunk da ok ckit kot…kot la… (kot ke..~?~)… bedal la…
aaaaaaaaaa…. apsal aku kna wat bnda nie… klu xwat xbley ker… susah taw.. xsuka..xsuka… EIS ampeh nie… eee….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: