October 6, 2008

[Isnin]~mood raya~

Posted in Uncategorized tagged , , at 3:16 am by mefara

hye… pe citer kali nie… byak story… al maklum la raya.. best jugak la raya kali ni sbb xyah pk pa pe.. wat keje umah je.. xyah pk masalah negara… biar penat bdan dri pnat otak..😉
ari ni da masuk lecture smula agak lemau la bile2 pagi2 lagi da di uji dgn blackout kat blok… dah le x iron hape…hmm rembat je la bju yg “agak” xyah iron…. dah la ari ni smart day.. hmm haru… harun…
masuk2 ngadap terus teori selamat alhamdulillah.. aku rsa kesan lemang dan biskut2 yg kaya berkrim tu masih bersisa kat urat saraf aku.. tu yg nek lemak bijik mata nie…. aku rsa mcm x gerak jer jam tuh….

hmm… meh aku story pasal rya.. agak2 syahdu la biler aku beraya 4 org jer kali ni.. kakak2 aku sumer blik umh mak mertua… abg aku pon blik sbb pksa rela hehe.. xkan aku nk rya ngan mak aku jer…. raya ke2 bru meriah ckit… yg aku x hengat time pgi rya tuh pas blik smyg rya umh sblh aku tu mmg terserlah la rmai orgnye.. boley mak aku ajak kitorg p beraya semata2 xnak serve ank2 n cucu2 jiran aku yg boley masuk satu lori tuh… … huhu xpatot… tp aku lyan kan aje… sbb pnat smlm x hbis lagi… ye r sape xpnat… letih2 aku mmbersihkan laman umh tu.. tetiba ujan lebat skli ngan ribut daaa… 2 kali keje aku… tp alhamdulillah umh aku tade pa pe.. cuma kotak letrik tuhu tercabut jer… seb bek tade pa pe… x selap dkat 30 biji umh jugak la ranap ari tuh.. sume claim.. pak sedara aku sukacita claim mcam nk claim utk 80 keping atap.. walhal atap dia 3 keping je tercabut… sengih pnjang je bile aku kutuk dia ..😀

aper2 pon raya kali ni x meriah sgt… sbb takbir pon xdgar.. smyg raye pon xdgar.. ye la sume Pa system da rusak dek ribut.. ari2 akhir pose pon haru gak sbb tade azan… nti2 la smbung….xder mood lak nk citer… ~end~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: