September 23, 2008

[Selasa]~what “a” blur~

Posted in Uncategorized tagged at 4:24 am by mefara

ok..hye… lame giler x masuk n post… cbuk pon yer.. (cibuk ker)… tenet x berapa nk mantap pon yer (rasanye yg ni lg sesuai kot)…. ntah xtaw la aper yg d buat dalam beberapa hari ni… too much problem i thought… xlama lagi dah nk raya … da nk habes dah ramadhan… dah nk masuk syawal.. masuk syawal..??? mknanya dah nk dekat final demo PSM…😦

aku skunk keje nyer duk menghitung hari.. n same as last week.. satu kelas pon aku xpnah attend lagi mggu nie.. hehe… ntah bile pk byak keje.. masa pendek aku rsa p kali tu mmg satu pmbziran yg amat sgt… wpun hakikatnye klu aku x p klas sama la jugak mknanya dgan masa tidur aku bertambah.. hehehe… biler nk insaf ni wei… masa totap berjalan.. tik..tok..tik..tok… asek dok kta byak keje… xder msa.. tp yg duk melahu memikirkan keje yg byak tu boley plak.. aper daaa ko ni farah ui… bab2 melahu mmg ko suke… biler dah tensen memikirkan posibility yg x possible mula la nk tensen.. biler tensen mula la nk tido… ZZzzzZZZzzz.. aku rasa mmg semenjak aku msuk sem ni.. aku la org yg paling zero kemasukan data ke dalam database kat kpala hotak aku nie..😦

cemane ley jadik camni… waaaaaaaa…. aku da ader jadual belajar skrg.. tp follow ker x wallahualam.. pack giler.. aku cuba gak ckupkan wktu tidur aku slama 6jam… tu yg pnting… [“Ya Allah Ya Tuhan ku.. Kau lapangkan lah dada hambamu ini… Kau terangkan lah hatiku Ya Allah..Ya Rahman.. Ya Rahim… Kau ringankan lah bebanku Ya Allah… Kau permudahkan lah urusan kami Ya Allah… amin…”]…

aku mmg da rsa da penat sangat nie… rsa nk give up je.. penat ui…😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: