September 17, 2008

[Rabu]~what “a” thing~

Posted in Uncategorized tagged , , , at 9:03 am by mefara

ari ni dah ari rabu.. cepat ajer berlalu… asek doa di percepatkan masa.. cepat habis blajar… ha kan da terasa cepatnya…. baper minggu jer lagi nk kene demo PSM… tp satu haper pon x menjadik.. aduish.. nk wat tade mood… klu p wat kat fakulti mungkin la ader progress tp biler blik jer..masuk jer bilik mood nk wat keje tuh da ilang ke maner ntah.. ntah xtaw la knaper.. ader jugakpk.. tp xder keputusan.. sbb tgh2 pk tetibe tengok dah ptg …. tertido ler tuh… hehe… nk p fakulti tu yg mlas sbnrnya.. nk nek ke fakulti yg berdiri megah kat ats bukit tuh.. klu bkan kerana terdesak x kuasa aku nk memanjat bukit tuh dgn lptop yg 2 kilo nie tmbh pla lmak aku berkilo2… adei… penat..penat….

mggu depan da nk blik raya.. mggu depan jugak ader 2nd phase demo PSM… mggu depan jugak ade 1st phase projek GIS, mggu depan jugak ade asaimen GIS kene antor.. mggu depan jugak ade 2 asaimen DBA yg tertangguh kena antor.. mggu depan jugak ader demo 2nd phase multimedia, aaaaaaaaaaaaaa… giler aku.. org len sonok2 nk blik rya.. aku pk 4 kali n sonok.. sbb sblum dpt blik rya tuh byak fasa yg aku nk kna tmpuh.. giler nye…. seb bek la aku nk kategori penyabar… (ye ke ni)…

aku rsa blan pose ni mnjadikan masa aku lagi pendek… opss.. ckap plak pasal bulan puasa ari ni da 17Ramadhan bersamaan dgn hari Nuzul Quran.. hari al-Quran di turunkan… byak hikmah ari ni.. nti sat lagi klu aku smpat aku post tjuk under Nuzul Quran.. InsyaAllah… mggu ni aku rsa aku sgt jhat… aku  x p klas pon.. x selap aku mggu ni aku x p pon kelas lagi.. cuma esok jer rsa rajin sbb nk blajar XNA… aku kena p jugak sbb aku nk wat kamben aku guna XNA.. aku xtaw nk guna teknologi ape dah.. biarla diorg kta susah pon.. aku nk try jugak msuk kan @ dlam erti kta len sumbat XNA tu spya aku bley wat kamben aku…. ok la nk end dah.. nk seapkan keje.. plus aku pya XNA 2.0 bru je settle di donlot… ~end~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: