September 14, 2008

[Isnin]~what “a” mood~

Posted in Uncategorized tagged , , , , at 10:20 pm by mefara

salam… ari ni rasa sgt sayu… xtaw kenape.. but since smlam lagi rsa mcm nie… rasa sebak jer… tetibe je rasa wendu sgt kat abah… mengenang nasib… why dis happen to me… terasa mcm da jauh sgt dari jalan yg lurus tu… mungkin sbb da xder nates2 yg berkeliaran so rsa insaf tu mudah nak menyelinap dlam diri nie… klu x asek kene tempis dek nates yg mmpunyai kuasa satria baja hitam tuh… hurmmm… bile d uji dgn mcam2 msalah selalu terigt pesan abah “masalah tu xkan datang melainkan Dia taw kita mampu nk hadapinya”… n dis org jumpa msa check email … thanx fajridil adha… sbb igtkan sume2 nie… smoga awk dpat rahmat dari Nya…

[“Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya”]

~Surah Al-Baqarah Ayat [286]

hurmm… sorry ye incik sharul… for me this blog is my 2nd place to let all my feelin’ out… so boley kan org duduk cni jap… ader 30 minutes utk spend kat cni…🙂 org wat keje nti xmau tuang dah… dis week is 50% rite… da sebut psal incik sharul… thanx a lot to him a.k.a abg sharul… sbb khdiran mamat ni byak mengubah cara org berfikir… mostly about my studies… most of thing that i’m not sure with incik alwayz give me that kind of spirit until my mind change to “yes of coz i can do dis …y not org put some effort on it”… n maybe becoz org ni jnis yg suka di cabar… even mydear pon xberani nk ckap lebey nti terselap kata huhu… ape2 pon thanx a lot ye incik… i’m glad to know u… n happy sgt dpat abg yg mcm dia…

last nite also mydear tell me how much he love me… xtaw la.. bile dia ckap sumthing like that… rasa sayu jer… thanx mydear for always supporting me in whatever i do… to always be beside me… wpun org slalu saketkan ati dia … sorry dear… i love u so much… hope ape yg kta usahakan n ksbaran slama ini kita ade penghujungnya… like u always said to me “kdg2 Allah jauhkan jarak kita jauhkan hati kita… kmdian dtgkan ujian dan dugaan… puas kta menangis mncri mane org ksygan kita… rpa2 nye Allah nak hadiahkan kta kerinduan yg berpanjangan”… u mean a lot to me my dear… klu x d uji mane nk taw sdlam mane ksih kta… mydear always make me… sob…sob…sob….😦

aper pon kene set dalam ati ni bile ade problem kita kna kembali padaNya… Allah xkan uji seseorg klu Dia x sayang pada hambaNya… bile di uji itu tanda Dia sayangkan kita… xsume org dapat test yang sama mungkin test yang sama tp dengan cara yang berbeza kan incik sharul …. ~end~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: