September 13, 2008

[Khamis]11Ramadhan ~oo my (‘.’)~

Posted in Uncategorized tagged , , at 4:12 pm by mefara

hurmm lewat lagik ari nie.. kelas kol 8.. kol 745 bru bgun.. wawawa… aku taw cemaner laju aku seap pon xkan sempat catch up ngan bas kol 8 tuh…. seap2 da kol 810… seb bek la ader presentation.. klu x da lama lebur class computer games neh… da la x prepare pa pe.. smlm aku nk wat slide proposal xder pd aku plak.. then pass la keje ni kat cik nurul hihihi.. c manterozz huh btg idong pon xnmpk kat ym… igt nk mtak dia send latest proposal sbb ri tuh dia yg last update… hmm syahdu…😦

lmbt plak bas pagi nie.. kol 815 pon tarak lagi.. deyyy.. mane bas nie… aku kol cik nurul tya status terkini kelas… da start present ke blom.. dia kta blom plus mbe kensel present coz Dr.D xder.. Cik.A jer ada.. hehhe… tnduk aku da bercabang2 dgn pntasnye… hehhe.. nk tuang la per lagi.. hehe… tp tetibe aku nmpk sesungut bas tuh.. ermm… blan2 pose ni xley wat ja’at… plus Cik A ajar C# xperla.. xder la bala mcm present ngeh…ngeh… smpai jer da kol 830.. lantak la.. at least aku dtg gak… ceh.. manteroz neh mengkidnap pc aku plak.. da la row tuh pc aku jer yg der install C#… pc yg free ni plak xder tenet.. melahu la jwabnye aku.. abes klas trus blik…

1 Comment »

  1. mefara said,

    hmmmmm ~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: