September 1, 2008

02 Ramadhan

Posted in Uncategorized tagged , , at 9:15 pm by mefara

alhamdulillah… ari ni da masuk ari yg ke 2… wpun aku xblik kg… tp puasa tu totap meriah bersama kengkawan kat cni… xkan ader pglaman mcm ni lag unless kita ader title as student… hehehe… bgun pepagi.. sahur megi…xpon biskut…pas2 da settle urusan dunia akhirat… smbung tdo… :D… ptg plak menapak p bazar… berbuka sesama… cmpur sume kaum pon ader… kita kan multiracial hehehe… pas2 terawih.. ari2 yg rutin utk 30 hari ini…. mungkin ni jer la kali terakhir aku dpt rsa idop mcm nie… lpas ni da xder dah… so sweettttt….. msuk thun ni.. thun ke4 aku berpose as student di tmpt yg berbeza…2 thun di sna.. 2 thun d cni…. ok la nk mkan… jmpa lagi.. ~end~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: