August 30, 2008

[selasa] : 260808 2nd phase

Posted in Uncategorized tagged , , , at 10:51 am by mefara

okesssss…. hujan lebat tadi… mmm mcm ujan rahmat jer.. seap pakej kilat2 n guruh lagi.. pas mekap2 link… tros p blik Dr.Azman… adess dia da mnanti aku rupanya… tp aku ontime 230 sharp aku smpai taw.. nerbes neh… tkot kene maroh.. sbb xder aper pown nk demo… sbb smlam igt nk tunjuk page yg aku da convert lam xml… tp aleh2 ader error plak.. mau kene silambam lp neh… sementera mnunggu dia bca artikel dak master tu aku godek2 lg code… pas2 aku tgok error dia “tag did not match”…. ermmm rsa2 agak2 mcm taw je nk repair nie… aku add jer tag error dia da gerak ke line dia… hah.. lepas r tuh… satu keje plak nk cari line nie… mklumla aku guna notepad jer.. maleh nk guna dreamweaver byak sgt code karut2 lam tuh.. wat semak jer… tmbh2 nti aku berselera plak nk guna servis drag n drop dia.. hehehe…. xbley2 bahyer… denjerezzz….
pas2 aku Dr da seap.. aku tunjuk la pa pe yg aku da sediakan… interaction page, content, ngan interface… memcm soklan dia tya.. seb bek aku yg wat sendiri.. xder org upahan… so aku ley jwab dgn lncarnye laa… hihihi… last2 aku tya dia psal xml tuh.. dia pon xsure… pastu smbil2 dia pk sku try ltak tag merata2 tmpt yg perlu… yaribbbaaaaaa… berjaya.. bertukar ke format xml… yes..yes… aku taw demo ni 40% dari overall.. tp dia kta perfect.. aku da nmpk path aku.. so mggu dpan dtg lgi dgn new improvement.. yg mahal tu ayat nie.. “keep on ur good work” heheh…. ~end~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: