August 30, 2008

kes ari [khamis]….

Posted in Uncategorized tagged , , at 11:26 am by mefara

aku bosaaaannnnnnn….. da 2 ari eh silap 3 ari.. xtaw nk watper… duk memeruk jer kat bilik.. nk p blik member malassssyyyyyyyyyhhh yg amat…. so duk la terkelip2 dlm bilik…. ari khmis ari tu pas test DBA p mengisi perut kat cafe kolej 9.. hoke la jugak… tp selap menu n kedai la… makanan cam…. heheh… so mkan jer la maner yg ley sumbat hehe… tp milo tabur dia mmg beshhh r… xpnah aku jumpa milo tabur beshh mcm nie… perghhh….. minum jer pon da kenyang… xreti nk describe cemaner tp mmg besh la…

blik tu p blik mira sat tgok kekasihku seru… hehhe.. atot gak.. tp biler x tgok lagi wonder ape yg b’laku…tadi time exam suh dia rekod… dah hbis tu sembang2 dkat kol 12 bru blik…
smapi bilik solat tros tdo…. tensen exam cam ampeh…

jumaat::
sedor da pagi… saket paleeee….. bosan …. bosannn…. apsal la bosan nie… teman mira p bli makan sat dia pose ri ni… pastu blik mkan belek2 ym… slow plak tenet nie…. tido la….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: