August 23, 2008

update!! kronologi [0708-0908]

Posted in Uncategorized tagged , , at 3:21 pm by mefara

adess… lama giler x update… sbb xtaw nk inform mcm maner… byak bnda yg terjadi… tp konpius… sbb igt nk wat blog ni cam informatc pya blog.. tp maleh.. klu da maleh tu.. pepaham jer la…
last week mnjdik gak plan bwak kengkwan dtg umh…. mkan bebuah kekampung… huhu…
meh cni aku bitaw kronologi ari tu…
530pm : gerak p stesen ketapi.. bebudak ni terujer nk nek ketapi… huhu

630pm : smpai kat jay bee… p stesen… memasuk jer ketapi da bleh masuk tmpt departur.. eceh cam flight plak.. huhu 705pm : ketapi smpai 720pm : mkan dlu.. sbb 2 org bdak ni pose.. so b’buka lam ketapi la… 720pm – 400am : ni la total timing kitorg pya perjalanan.. xder xtvt pon mlain kan tido n mkan semata2 lam ketapi tu… sptutnya smpai kol 3 tp ape ke halnye xtawla kul 4 bru smpai Kuala Lipis yg endah n makmur 500am : bru akak smpai ame kat stesen ank sdare aku meragam cbuk nk ikot…
530am : smpai umah.. umh da mcam tongkang pecah gayanyer…tggu subuh pastu sumer tdo.. len nikmatnyer tdo lam ketapi ngan tdo tas tilam pren… 1000am : sedap giler tidus…. 400pm : bru start xtvt serang pokok… xbyak pon dpt.. sbb diorg sumr xder skill hahaha…. 700pm : seap2 p psor mlam plak 900pm : bru gerak p psor mlam… terujer diorg tgk ke gah an psor mlam kuala lipis.. heheh
1100pm : blik masan nsi goreng.. naner taknyer best sgt shopping bju.. p tmpt jual mkan sumer da bungkus.. hahahha haru… 1200am : tidus.. korg borak la aper pon yg pnting aku nk tdo..

080808
930am : syoknyer tiduss.. nk kejut pon malas.. bkan der org kat umh aku.. pepndai ler korg mwuahaha
1100am : kaum kerabat fmily aku blik dri pasor… tp kitorg seap2 p umh mak sdare kwan aku nie kat raub 1200pm : tggu bas.. lame giler xnek bas ting..tong..ni jlan jejauh… mcm2 peel bdak nie… abes org bas duk pndang diorg hahhaha.. xper aku wat xknal jer.. 130pm : smpai umh mk sedara dia.. makn jer kejenyer 500pm : blik umah.. 600pm : smpai umh.. cett tol dak nie.. ader ker diorg ajak aku jalan kaki.. xtvt yg sungguh aku bnci biler blik kg…adeh jauh wooo… 630pm : smpi jer umh trus tkar unifor cri hasil tmbahn tok bwak blik mlm nie 800pm : makan time.. abg ipar aku beli baek pya ikan terubuk utk di bakar yummy… 9.00pm : kemas2 brg aper yg ptot rileks2.. 1200am : pakchu aku da smpai… gelabah kitorg.. aku pesan suh dtg kol 1230 sbb train kol 1 15… ni kes nk m’halau aku dri kg ker ape..
100am : da smpai hujan plak ari. sejuk beb… 135am : ketapi smpai.. bye2.. mak.. bye2 sumer…

so tu la dia serba ckit citer pasa trip ari tuh…. nti la update lg… nk lyan my dear plak.. ngeh..ngeh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: