August 1, 2008

August02 1248

Posted in Uncategorized tagged , , , at 4:46 pm by mefara

salam… hmm.. da byak hari jgak x post lam blog nie… tu la msalahnyer.. org der blog.. ko pon nak der blog.. tpi blog terabai… xper2.. latest news, sakit gg nie mjdi2 pas makan…so dgan keazaman yg sgt tggi org pon p ler mlawat klinik gg yg ntah beraper depa jer kat blkg blok tu… hehehhe seb bek dkat..klu jauh ader gak yg t’kubur bgitu jer impian nk p cbot gg tuh… time p tu da kol seblas lebey so dr tu ckp dtg nex wix jer la n early morning.. hengat kan tarak obat.. skali bg pergghh byak gler obat.. da mcam skit per plak.. hahha… last week p cabot gg… uwaa…da hilang 1btg gg..time cabot xsaket but an hour after that perghhh….nk nangis pon xmmpu dah..rs mmbzir jer klu nangis pon…

another news, da terasa debu2 psm tu meruap kat seluruh alam neh…tp xder kudrat lg nk jumper pyelia.. so peram dlu r tkot nti kene bambu huhu… hari demi hari ecece.. mkin rmai yg da deal diorg pya appointmnt.. seriau gak neh… isnin lepas dgan ykin dan telus smpai la jugak kat dpan pintu blik Dr. dgn hrpn yg tggi dia xder kat blik..wawa…alhamdulillah t’makbul doa.. ehehehe.. dia xder… lega… esoknyer p lagi pon tarak jugak… last2 tkot gak.. nti kene mrah.. dgn nekadnyer org tulis r email kpda Dr.. dgn hasrat utk b’jmpa.. tp xreply pon.. tp time blik t’jmpa dia…accidently…di tros tya biler free… kan da deal appintment..bkan susah pon… wawawwaaw…

ari nie plak p shopping.. perghh ni mmg shopping gilerzz… nmpk 1 cam Sony…pas2 rege lebey kurg Olmpus… adeh… nk bli ker xnak..nk bli ker nak… ermmm rembat jer laa… spec cun.. rege murah ok la tu… tp hbis duit ku…waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…………… but ari nie… makan pizza mydear kasik duit suh blnja kekawan… aper lg.. pizzaaaaaaaaaaaaa lew… plus der xtra cake… 4 my belated birthday.. thanq u mai n mira…. few month lewat pon korg still igt… t’haru lew….

blik pda tu merempit plak ker hari t’buka utm… order sweater utm utk mydear…pas2 p lak singgah kat karisma… layan ceramah “ku serah cinta” seround… best gak smbey2 mkan cempedak goreng..hurmmm yummy… blik kmas diri, kmas brg… challo… nitez…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: