July 14, 2008

July 14 : 0848

Posted in Uncategorized tagged , at 12:48 am by mefara

morning….. a very good morning i thought….. a lot of things in my mind… biler bukak mater jer tr0s terpk blik plan nk ajak mmber2 dtg umh… feel musim buah kat kg ku yg terchenta….. seap berangan agenda yg akan di laksanakan…. seap ada turutan peristiwa plak tuh….. dari 30hb Julai till 2@3hb Julai…..Nak bawak p maner…. waaa conoknyer… mber2 dtg umh…. igt nak bwak diorg p umh abg de (abg ipar) coz dia ader dusun doyan…. kat umah xder doyan juz manggis n rmbutan 2 pon kena rebut ngan c monkey …… tapi biler pk2 blik cemaner nk bwa kan abg de kejer ari khmis@ jumaat… Nk ajak p ari jumaat@sbtu melepas la pasar malam kat lepih tuh…… ermmmm kna pk blik nie…..

Pas mdi pk pasal len plak… ext hdd yg aku bru blik x detect plak cet btol la… rasa cam nak campak tp xleh…$$$$$$… smlam tdo kol 1 coz try solve kan msalah tuh… semua taktik x mnjadi…

  1. power usb 2 2 pon da msyuk xjalan gak
  2. da cek kat disk management pon tarak jugak
  3. da try reboot pun tarak jugak… ayoooo….
  4. kesimpulannya bwak p kedai smuler la

jap lagi der klas plak kol 1000.. kelas DbaseAdmin… mtak2 la ok… aku p0n cuk0p tdo… so harap2 xngantok n bosan la…. Igt nak puasa ri ni….. tpi… mlas plak… hehhhe…. ari ni pack giler class… pas kol 1000 ni abes kol 1200… pasni k0l 1400-1600 klas mmedia sys plak… last skali GIS kol 800-1900…. adeh laaa… ponat….

Report LP pon x seap lagik…. huhu… org len tggu print jerk… aku pon pelik gak apsal aku ni bertenang sgt neh….lallalllalala…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: